Maragall disposat a pactar amb Colau si acaba sent l’alcalde de Barcelona

El candidat d'ERC també diu estar disposat a pactar amb el "centredreta" que representa JxCat
Ernest Maragall

El candidat d'ERC a l'alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, ha afirmat que "pactaré amb un espai progressista, compromès amb la ciutat" referint-se a BComú, d'Ada Colau, si el republicà guanya les pròximes eleccions municipals del 26 de maig.

Ernest Maragall ha declarat, en un esmorçar amb empresaris a Foment del Treball que el govern de l'actual alcaldessa Colau, tot i tenir bones idees, "no ha fet que siguin política ni una estratègia guanyadora".

Maragall també ha deixat la porta oberta a arribar a pactes amb el "centredreta", referint-se a JxCat. El candidat republicà ha afirmat que amb la segona de la candidatura de JxCat, Elsa Artadi, "amb qui segur que discrepem, però podem compartir alguns punts".

Maragall ha expressat el seu convenciment que la batalla per l'alcaldia Barcelona està entre la seva candidatura i la de Colau, però que els pactes seran necessaris perquè "tots estem escaldats d'un govern en minoria i el que convé és una majoria absoluta que garanteixi estabilitat".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides