Moc del Parlament Europeu al procés

El portaveu de la cambra culpa els dirigents independentistes d'haver tergiversat la realitat
Jaume Duch

El portaveu del Parlament Europeu, el català Jaume Duch, ha culpat els dirigents del procés de no haver "explicat bé" quina seria la resposta de les institucions europees a les pretensions independentistes, una resposta que per a Duch els líders independentistes coneixien perfectament.

En un programa de TV3, Jaume Duch ha estat preguntat per com analitzava el fet que una societat "tan europeista" com la catalana tingui "una certa decepció" que el presentador del programa ha argumentat pel fet que les institucions europees "no s'han mostrat gens comprensives amb les aspiracions independentistes".

Duch ha respost que el que poden estar experimentant els independentistes "és un desencís que potser s'hauria pogut corregir d'alguna forma si en el seu moment s'haguessin explicat bé les coses, i s'hagués sabut que és el que podia passar i que és el què no podia passar, i quina seria la reacció europea", per reblar "que per mi no ha estat (aquesta reacció) cap sorpresa".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides