Torra i Arrimadas s’enganxen en el darrer ple de la cap de l’oposició

El president parodia Rivera: "Sent aquest silenci, senyora Arrimadas? És el que queda del seu pas pel Parlament"
Darrer ple d'Inés Arrimadas

Aquest dimecres durant la sessió de control al Govern la cap de l'oposició, Inés Arrimadas, i el president de la Generalitat, Quim Torra, han mantingut un intercanvi de retrets, incloent-hi una enganxada important en què la líder de Ciutadans ha acusat el president d'estar tutelat per un fugit de la justícia i de no mirar els problemes socials dels catalans.

"Vostè és un president investigat per desobediència. Vostè és un president tutelat per un fugit i qüestionat pel Parlament de Catalunya. Tregui's la bena groga dels ulls, senyor Torra. Miri els problemes socials dels catalans, miri la majoria social dels catalans que no som independentistes, mirin el mal que ha fet el procés", li ha etzibat Arriadas a Torra.

Per la seva banda, la resposta de Torra s'ha basat en la nul·la acció opositora del grup de Ciutadans, amb una al·lusió a la famosa frase d'Albert Rivera en el debat de les eleccions espanyoles: "Miri, senyora Arrimadas, escolti un moment: … Sent aquest silenci, senyora Arrimadas? Doncs aquest silenci és el que queda del seu pas pel Parlament: el no-res".

I no satisfet, el president ha seguit amb els seus retrets: "Vostè no ha construït res, no ha volgut dialogar amb ningú, ha crispat, ha volgut trencar, ha volgut fracturar. Vostè és l'antipolítica. Vostè vol per a aquest país l'antipaís. L'única política que té vostè per a Catalunya és aplicar l'article 155".

Aquesta ha estat l'última sessió parlamentària d'Inés Arrimadas, que en endavant exercirà la funció de diputada al Congrés.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides