L’AMI demana als nous regidors un jurament per la república

El text és un afegit a la fórmula que juren actualment els regidors electes
Josep Maria Cervera

L'Associació de Municipis per la Independència (AMI) proposa que els nous regidors sortits de les eleccions municipals del 26-M facin públic el seu compromís amb "els valors de la república catalana".

El text proposat per l'AMI diu: "Per expressió democràtica de la voluntat ciutadana, manifesto el ferm compromís amb els valors de la república catalana i declaro que continuaré treballant en la construcció d'una Catalunya políticament lliure, socialment justa, econòmicament pròspera i territorialment equilibrada".

En la roda de premsa de presentació d'aquesta campanya, el president de l'AMI i alcalde del Port de la Selva, Josep Maria Cervera, ha explicat que aquest text "no és substitutiu de la fórmula que s'usa per jurar el càrrec, sinó que s'hi afegeix".

L'AMI pretén enviar a tots els ajuntaments adherits a la seva associació el text del compromís amb la república, però també als partits que obtinguin representació als ajuntaments en les pròximes eleccions municipals tot i que no formen part d'aquesta entitat independentista.

En aquest context, Cervera no ha descartat enviar el text als nous regidors del PSC o els comuns. El president de l'AMI ha afirmat que "no hem descartat ningú, però no creiem que el PSC ho subscrigui en aquest moment".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides