Trias troba una “barbaritat” que la Guàrdia Civil deixés armes als cotxes

El president del PDeCAT ha declarat al judici de l'1-O
Xavier Trias, judici 1 O

L'exalcalde de Barcelona i president del PDeCAT a l'Ajuntament, Xavier Trias, ha comparegut aquest dilluns al migdia en el judici del procés. Ha declarat com a testimoni a petició de les defenses de Jordi Sànchez i de Jordi Cuixart per parlar sobre els fets del 20 de setembre del 2017 al Departament d'Economia i a la seu de la CUP, ja que Trias hi va ser present.

El president del PDeCAT ha defensat que l'actitud dels manifestants el 20-S va ser en tot moment pacífica i ha assegurat que l'única preocupació que hi havia era pels dos cotxes de la Guàrdia Civil amb armes a dins, una deixadesa que ha qualificat de "barbaritat".

Sobre la concentració davant la seu de la CUP, Trias ha considerat que des del PDeCAT havien de donar suport als cupaires. Ha assegurat que van trucar a l'aleshores regidora de la CUP Capgirem Barcelona, Maria José Lecha, per saber si serien "ben rebuts o no" i ha assegurat que ella els va dir que els agraïen el suport.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides