Quant està costant a la CCMA el seguiment del judici de l’1-O?

Presidència del Tribunal que jutja els fets vinculats al referèndum
Presidència del Tribunal que jutja els fets vinculats al referèndum de l'1 d'octubre

Des de l’inici del judici, el 12 de febrer, fins l’1 de març, 131.213 euros. Aquesta és la resposta que ha donat la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) a la pregunta que va formular la diputada socialista Beatriz Silva el passat 6 de febrer. La pregunta demanava “Quina és la despesa econòmica de la cobertura dels judicis del Procés? Per quins conceptes?”. Havia de ser contestada el 12 de març, però la CCMA va demanar una  pròrroga i va acabar fent-la arribar al Parlament el 26 de març.

La partida més cara és la despesa feta en hotels durant aquestes primeres setmanes del judici (43.839 euros), seguida pel lloguer de satèl·lits i enllaços (23.750 euros) i un concepte detallat com a ‘Hub Housing’ (18.726 euros). En ‘Transport (AVE)’ s’han gastat 17.983 euros i en ‘Dietes i àpats fora de conveni’, 14.986 euros. En el concepte de ‘altres’ que inclou els desplaçaments en taxis es van gastar 2.740 euros.

A la resposta de la CCMA hi ha una partida sorprenent: els 70 euros que es van dedicar a ‘Seguretat’. Amb la informació inclosa al text tramès al Parlament no es pot deduir en què es van gastar aquests 70 euros.

La CCMA afegeix que “quant a la despesa futura, es preveu mantenir el lloguer de l’espai de treball en coworking fins al final del judici i, si s’escau, ampliar la dedicació l’última setmana, reforçant la delegació de Madrid”. Al llistat de despeses inclòs a la resposta de la CCMA no hi figura cap partida específica dedicada a coworking.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides