Una empresa catalana va estafar Puigdemont amb el visat pel Canadà

L'expresident català va usar una web privada d'internet per obtenir l'autorització per entrar al país
Carles Puigdemont

Carles Puigdemont va usar els serveis d'una web privada per gestionar el visat que li havia de permetre viatjar al Canadà convidat per la Societat Saint-Jean-Baptiste de Mont-real per parlar de la consulta independentista de l'1 d'octubre del 2017.

El visat per entrar al Canadà es gestiona a través de la web oficial del govern canadenc amb un cost aproximat de 7 dòlars, però Puigdemont va usar els serveis d'una web que pertany a l'empresa catalana Electronic Travel Service i que li van cobrar per la gestió 93 dòlars, segons publica el diari canadenc La Presse.

La qüestió és que tot i que en un principi les autoritats canadenques van donar llum verda al visat de Puigdemont després els funcionaris del Ministeri d'Immigració van demanar-li informació addicional i li van anunciar que la seva autorització estava suspesa temporalment.

Puigdemont no va rebre aquesta notificació que li havia d'haver tramès l'empresa que li va gestionar el visat. Es dona la circumstància que l'únic que va rebre va ser un correu electrònic de l'empresa intermediària en el qual li explicaven que l'autorització havia estat revocada, en lloc de suspesa i "que el govern mai comunicaria els motius de la revocació".

L'empresa en qüestió amagava informació fonamental perquè la suspensió fos aixecada, i de fet Puigdemont va pensar que el correu electrònic provenia directament del govern canadenc, per la qual cosa no va enviar la informació que li demanaven i es va quedar sense poder accedir al país.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides