Les negociacions per l’ERO de Nissan es trenquen

L'empresa preveu acomiadar 600 treballadors
Concentració de suport al comitè d’empresa durant la negociació a
Concentració de suport al comitè d’empresa durant la negociació amb Nissan

Els treballadors de Nissan culpen l'empresa del trencament de les negociacions sobre l'ERO, que afecta 600 treballadors de les plantes de Barcelona i Montcada i Reixac. Els representants dels treballadors han informat que l'empresa s'ha aixecat la passada matinada de la taula de negociació sense acceptar les seves peticions.

Els treballadors volen que la direcció es comprometi en un acord per escrit a no efectuar més acomiadaments fins al 2022 i a aportar garanties de futur als empleats. Els sindicats informaran els treballadors durant aquest divendres del resultat de les negociacions i el comitè d'empresa estudiarà futures mobilitzacions de protesta.

Per la seva part, l'empresa ha acusat el comitè d'empresa de cometre una "gran irresponsabilitat" per haver rebutjat, adduint que era insuficient, la proposta de Nissan, i li ha retret que ha impossibilitat l'acord sobre el futur de la planta de Barcelona.

En el mateix comunicat, emès després del trencament de les negociacions, els responsables de l'empresa han anunciat que ha informat la direcció de la multinacional perquè "prengui les mesures que consideri oportunes".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides