Quina estratègia empresarial té Enric Crous per arribar a la llotja del Camp Nou?

Enric Crous
Enric Crous

Les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona, que de fet tot just comencen mb l'inici del termini mitjançant el vot electrònic remot, s'han convertit en una batalla campal entre els aspirants a les 40 places de vocals que estan en joc. Una d'elles, corresponent al grup 12, relatiu a les activitats immobiliàries i de lloguer i serveis empresarials, es disputa entre alguns dels denominats peixos grossos de la Cambra, entre ells Enric Crous i Ramon Masia, veterans de la patronal que competeixen per seguir ostentant un poder i una representació visible que potser no tindrien com a empresaris.

Almenys així ho ha exposat un dels seus rivals, Albert Alba, en escrits dirigits als votants, en els quals destaca (i d'alguna manera denúncia) que Enric Crous es presenta per compte de RP UN SL, una societat de la qual no és ni administrador ni soci, segons consta al registre mercantil. Enric Crous ha estat al capdavant d'empreses i societats com Mercabarna, Damm o Cacaolat, i se'l situa actualment com un possible candidat a la presidència del FC Barcelona quan arribi el moment d'escollir el successor de Josep Maria Bartomeu. L'actual president blaugrana li va proposar entrar a la junta directiva com a vicepresident però ho va impedir l'oposició. O, millor dit, el dret a veto del vicepresident primer Jordi Cardoner.

El relat d'Albert Alba, representant per Empresarials Spain SL, dedicat als serveis de publicitat, relacions públiques i organització de congressos, afegeix que Crous és el candidat de la Generalitat, basant-se en el fet que la filla d'Artur Mas i el seu gendre treballen a l'empresa per la qual es presenta, i és propietat de Sandro Rosell. En qualsevol cas, sí que sembla que la voluntat d'Enric Crous és la de mantenir-se en una posició de rellevància dins de la Cambra de Comerç per quan arribi el moment de posicionar-se en la batalla per una cadira a la llotja del Camp Nou. Com ell, és possible que per aconseguir-lo molts intentin suplir amb poder i posició social la manca dels diners necessaris per avalar una candidatura.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides