Els alcaldes del PDECat no volen Torra fent campanya

Les eleccions municipals estan a tocar. Els alcaldes i alcaldables s’esforçaran per fer la millor campanya i aconseguir revalidar el càrrec o assolir-lo. És un moment en què la majoria de partits recorren al seu líder o a les cares més amables i visibles de la formació per fer actes i participar en els mítings, intentant així que ajudin en l’ascens del seu candidat municipal.

En el cas del món postconvergent, la manca d’un lideratge clar i la divisió interna a la formació han fet que des de fa mesos el president de la Generalitat, Quim Torra, no sigui una persona especialment sol·licitada entre els alcaldables. I és que els seus antecessors acumulaven llistats llarguíssims de municipis que els volien per fer campanya amb el seu candidat, però en canvi a Torra no el reclamen ni una tercera part dels que sol·licitaven Mas o Puigdemont.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides