Rècord d’ingressos pel turisme de congressos i convencions a Barcelona

BCN

Barcelona va superar l’any 2018 el seu rècord d'impacte econòmic del turisme de congressos i convencions, amb 1.901 milions d'euros, segons dades de Barcelona Convention Bureau. L'entitat ho atribueix a la prolongació de la durada dels esdeveniments, així com de l'estada mitjana i les pernoctacions dels assistents.

La capital catalana i el seu entorn van acollir l'any passat 1.728 reunions, amb un augment interanual de les pernoctacions del 7,4% fins a gairebé 2,4 milions. La despesa extra-hotelera va créixer fins als 188,69 euros per delegat (enfront dels 182,08 euros del 2017) en el cas dels congressos, i va ser de 99 euros entre els assistents a convencions.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.