Rufián: “Comencem un nou cicle, “amb la primera de moltes victòries”

Victòria històrica d'Esquerra Republicana, que ha sumat fins a 15 escons
Gabriel Rufián

Victòria històrica d'Esquerra Republicana de Catalunya en les eleccions espanyoles. Suma 15 escons i millora resultats a totes les demarcacions catalanes.

Els republicans han superat en vots i escons el PSC, reforcen l'estratègia del diàleg i el pragmatisme impulsada per Oriol Junqueras des de Soto del Real. ERC serà clau en la governabilitat a Madrid i podrà influir en els pactes, un dels seus principals objectius en aquests comicis.

Amb aquest resultat, la formació republicana supera amb escreix els seus números del 26 de juny del 2017 -en van sumar nou- i acaba amb el malefici de les nits electorals agredolces com la del 21-D, quan van liderar totes les enquestes i van quedar tercers a 12.000 vots de Junts per Catalunya.

En aquest sentit, Rufián ha tret pit i ha demanat als seus votants que "avui més que mai, no accepteu lliços de ningú, perquè sou Esquerra Republicana i heu guanyat". El candidat efectiu ha estat el primer a prendre paraula amb la victòria confirmada i ha assegurat que ERC "no va néixer per conformar-se" i que, a partir d'aquest diumenge, comença un nou cicle amb "la primera de moltes victòries".

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari