Iglesias: “Hem transmès a Sánchez la idea de fer un govern d’esquerres”

El líder de Podemos fa autocrítica pels mals resultats, però manté la idea de pactar amb els socialistes
Pablo Iglesias

Pablo Iglesias no ha volgut deixar de banda l'autocrítica a l'hora de valorar els resultats de les eleccions del 28-A. El líder d'Unidas Podemos ha assegurat que "el nostre resultat no és excessivament bo, però és suficient per complir els nostres objectius de frenar la dreta i l'extrema dreta i de formar un govern de coalició d'esquerres".

Iglesias ha informat, en la seva compareixença pública després de conèixer el desenllaç gairebé definitiu dels comicis, que ja ha transmès a Pedro Sánchez la voluntat de treballar plegats per governar Espanya.

"Hem de parlar de moltes coses i hauran d'assumir que serem discrets en les negociacions. Seria absurd avançar coses. Les converses requeriran temps si volem arribar a un acord final. Els he de demanar paciència", ha valorat el líder de Podemos, que ha reconegut que el seu partit ha de seguir treballant per evitar cometre els errors que han passat factura: "A nosaltres ens hauria agradat haver tingut un millor resultat. Hem de fer autocrítica. Hem donat una imatge interna que no ha estat a l'altura ni dels militants ni dels votants. Espero que això no es torni a produir".

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari