Qui desconnecta per sevillanes en la jornada de reflexió del 28-A?

Inés Arrimadas

Inés Arrimadas. La candidata per Barcelona de Ciutadans no va demanar el vot ahir perquè està prohibit fer-ho la vigília de les eleccions, en el que encara anomenem com a jornada de reflexió. Però aquesta normalitat no diu res en contra que els candidats es deixin veure ostentosament, com va fer Arrimadas aprofitant la Fira d'Abril que se celebra al Fòrum de Barcelona.

Arrimadas gaudeix de la jornada de reflexió abans de la frenètica jornada electoral del 28-A ballant sevillanes. La candidata de Ciutadans s'ha acostat, com cada any, a la Fira d'Abril de Barcelona on ha gaudeix d'una jornada lúdica en les diferents casetes.

Arrimadas va arribar a les 13 hores a la carpa de Cs, al mateix carrer on s'ubiquen la resta de casetes d'altres partits. La candidata, que no ha fet declaracions a la premsa, sol acudir cada any a la fira per ballar i desconnectar.

La majoria dels candidats solen prendre aquesta jornada com un moment de relax abans de la nit electoral. La majoria passa el dia amb la família després de 15 dies d'intensa campanya i es dedicar a llegir, anar al cinema o simplement a passejar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides