Quin rècord ha batut el conseller Chakir el Homrani?

Chakir el Homrani

El Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) ha publicat la relació de subvencions superiors als 3.000 euros concedides, durant l’any 2018, per la conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies a entitats sense finalitat de lucre. El llistat d’associacions i fundacions de tota mena beneficiàries de les ajudes del departament que dirigeix Chakir el Homrani (ERC) ocupa un total de 772 pàgines del DOGC (!).

La generositat de Chakir el Homrani amb el teixit associatiu de Catalunya, reflectida en aquestes 772 pàgines, ha establert un nou rècord absolut pel que fa a l’extensió d’una resolució del govern de la Generalitat. En la llarguíssima llista de  beneficiaris d’aquestes subvencions hi ha, fins i tot, l’orde religiós dels Germans Maristes, involucrat en un sonat escàndol de corrupció de menors.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides