La germana de l’exconsellera Bassa es desmarca de JxCat

Montse Bassa, cap de llista d'ERC per Girona al Congrés, rebutja "anar a Madrid a bloquejar" com preveu fer el puigdemontisme
Montse Bassa
Montse Bassa

Montse Bassa, cap de llista d'ERC per Girona aquest 26-A i germana de l'exconsellera Dolors Bassa, manifesta rebuig a la possibilitat d'anar a Madrid a bloquejar la política espanyola. En una entrevista al Diari de Girona ha dit que aquesta és "una fase per la qual vaig passar i ja la tinc superada".

"Quan van empresonar la meva germana i el govern, la primera reacció és de voler trencar-ho tot. Però en realitat, bloquejant i bloquejant, mai no t'aconseguiràs entendre't amb l'altra part, i trobaràs més del mateix. Així no s'avança", afirma.

A més, assegura que "deixo de banda l'ideal de línies vermelles que té JxCat. Jo no vull línies vermelles, perquè vull que ens en sortim. Resumint: vull una solució política a un problema que és polític". "La postura de les línies vermelles podria estar bé si tingués una sortida, però ningú m'ha dit on és", afegeix.

Per la seva part, la candidata de JxCat i exconsellera Laura Borràs ha dit que "de moment", pel que coneixen del candidat socialista Pedro Sánchez, "no el podem investir perquè és el rostre del «No, no, no»". "Amb el Pedro Sánchez que ens ha reprimit no hi pactarem, no l'investirem. El xec en blanc ja el van cobrar. No hem notat cap canvi des del punt de vista de la repressió. Si té un altre rostre, ens l'haurà d'ensenyar", ha explicat a La República.

(Visited 76 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari