Qui perd pistonada com a futur president del Barça?

Jordi Cardoner
Jordi Cardoner

L'estrella de Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona, s'apaga a mesura que passen els mesos sense que la seva gestió i pes a la junta acabi de consolidar-lo com un seriós candidat a la successió de Josep Maria Bartomeu, el president que cada dia està més convençut de completar el seu mandat fins al 2021. Aquesta decisió és clau per al futur i l'estratègia de Cardoner, doncs arribat el cas hauria de guanyar unes eleccions des de zero i no com a president si l'actual primer mandatari del club deixés el càrrec abans d'hora. Rumors n'hi ha per a tots els gustos, però creix la sensació que Bartomeu vol inaugurar l'Espai Barça, com havia promès.

En qualsevol cas, l'última acció de Jordi Cardoner que ha rebaixat el seu cartell i el seu més que dubtós lideratge com delfí ha estat la pomposa organització d'un acte de visibilitat del conveni del Barça amb Unicef, a través de la Fundació, que recentment va tenir lloc a l'Auditori 1899 del territori blaugrana.

La convocatòria, dissenyada perquè fos protagonista i amb l'únic objectiu de ser propagandístic, es va passar de costosa per la quantitat d'alts executius d'Unicef convidats d'arreu del món i l'exageració d'una posada en escena que d'alguna manera es contradiu amb el que molts directius i executius del club creuen que ha de ser la imatge de la Fundació: austera, mesurada i efectiva. És a dir, destinant la majoria dels recursos a projectes i actuacions de responsabilitat social corporativa i no a potenciar la figura d'un directiu davant la premsa i la societat en general. L'estructura econòmica de la Fundació es ressentirà un any més d'aquests excessos en despeses, gastant per sobre dels ingressos, encara que finalment es maquillin els resultats internament. En conseqüència, Cardoner perd terreny com a futur president dins del seu propi cercle directiu i de poder del club.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides