Arrimadas i Álvarez de Toledo fustiguen Sanchis

La cap de l'oposició el convida a signar una carta de dimissió i la popular l'associa amb una "operació d'assalt a la legalitat constitucional"
Inés Arrimadas
Inés Arrimadas

El debat dels caps de llista per Barcelona a les eleccions generals, celebrat a TV3 aquest dimecres, ha tingut com a particularitat el fet que el moderador, el director de la cadena, Vicent Sanchis, ha rebut de bon principi les escomeses de dues candidates, Inés Arrimadas (Ciutadans) i Cayetana Álvarez de Toledo (Partit Popular).

Arrimadas, fins ara cap de l'oposició a Catalunya, ha instat Sanchis a plegar, recordant-li que va ser reprovat pel Parlament de Catalunya. A més, el director de TV3 ha rebut de mans de la candidata de Cs una carta de dimissió i ha promès llegir-se-la i parlar-ne amb ella. Arrimadas, que ha recordat que Sanchis cobra 109.000 euros cada any "com un conseller", l'ha etiquetat, de fet, de "conseller de propaganda" del govern català i de “comissari polític”.

En la mateixa línia que Arrimadas, Álvarez de Toledo -vestida de groc perquè "els colors no són de ningú"- ha recordat que el director de TV3 està processat per desobediència. La popular, en concret, l'ha associat amb una "operació d'assalt a la legalitat constitucional" i l'ha considerat un exponent de la "greu anomalia democràtica" que viu Catalunya. Sanchis ha respost que ell no debat i que té presumpció d’innocència.

Com Pedro Sánchez en els debats organitzats per RTVE i Atresmedia, la representant socialista Meritxell Batet ha estat la diana de les seves adversàries de PP i Cs. Per la seva part, el representant d'ERC Gabriel Rufián ha vist com TV3 passava un vídeo del 2016 que el mostrava comprometent-se a deixar el Congrés quan el Parlament de Catalunya aprovés les lleis de desconnexió. Ara ha dit que marxaran quan la independència sigui enllestida i que no renunciaran a "l'espai de poder i mediàtic" del Congrés. També ha expressat el seu suport als treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio, que considera que "han estat vilipendiats", citant específicament el cas de Sanchis.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari