Quins suports ‘intercanvien’ Puigdemont i Graupera?

Adrià Alsina
Adrià Alsina

La coneguda incorporació de l'exconsellera Clara Ponsatí al darrer lloc la llista de Barcelona és Capital, que encapçala Jordi Graupera, ve acompanyada del suport del mediàtic advocat de Ponsatí, Aamer Anwar, el qual ha demanat a Twitter el vot pel candidat sorgit de les primàries que va impulsar l'ANC. Ponsatí va formar part del govern del Carles Puigdemont, que va ser destituït amb l'aplicació de l'article 155 de la Constitució, i ha destacat entre els membres d'aquell govern pel posicionament crític amb els seus companys i determinades decisions, per la seva proximitat a Graupera -ara consumada- i per haver descrit la fase decisiva del procés com "un farol" jugat pel govern català.

Alhora, el número quatre de la llista de Graupera, l'exmembre del secretariat de l'ANC Adrià Alsina, ha explicat en un article a La República que votarà tres opcions diferents en les tres conteses electorals d'enguany: Front Republicà a les eleccions generals, Barcelona és capital -la seva- a les municipals i Junts per Catalunya a les europees. Ell ho ha presentat d'una manera prou particular: "A Europa, KRLS el troll". Tot i que no creu que Puigdemont arribarà a obtenir l'acta d'eurodiputat, Alsina diu que "em crec que la maquinària jurídica que Gonzalo Boye té preparada en recursos a tribunals europeus ens donarà molts mesos de glòria. A més, que el president Puigdemont pugui passejar-se fent conferències pel món explicant que és un eurodiputat electe a qui l'Estat espanyol li nega l'acta ajuda al fet que els demòcrates de bona fe continuïn al·lucinant". "En definitiva, vot troll. No ens portarà la independència, però ens donarà alegries", vaticina.

A més, d'entrada, explica que un dels motius pels quals revela i argumenta el sentit dels seus vots és que "tots els independentistes anem prou perduts".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides