Albert Donaire perd la memòria davant el Suprem

Reprodueix vídeo

L'agent els Mossos d'Esquadra, Albert Donaire, coordinador de la sectorial Mossos per la Independència de l'ANC, ha afirmat davant del Tribunal Suprem no recordar cap de les pilades que havia fet a Twitter a favor del procés independentista i en els quals afirmava que com a policia de la Generalitat estava al costat del govern català sota les ordres de Carles Puigdemont.

Albert Donaire, que ha comparegut com a testimoni en el judici al procés, ha respost a preguntes de l'acusació particular i del fiscal no recordar haver escrit a Twitter: "Com a mosso, estic al costat del Govern per garantir que se celebri amb normalitat el referèndum de l'1-O", ni tampoc una altra pilada en la qual es podia llegir: "No penso retirar ni una sola urna l'1-O. Espero que tots tinguin clar a qui sóc lleial".

El coordinador de Mossos per la Independència tampoc ha recordat haver escrit: "La Policia Nacional i la Guàrdia Civil no van aparèixer quan els terroristes van atacar, però ataquen sense escrúpols als demòcrates catalans l'1-O".

Donaire també ha dit no recordar haver-se fet una foto que després va publicar a les xarxes socials en la qual apareix vestit amb l'uniforme dels Mossos d'Esquadra saludant en posició de ferms una bandera estelada.

Es dona la circumstància que el passat 6 d'abril Albert Doanire va denunciar que havien aparegut pintades amenaçadores davant de casa seva en les quals es podia llegir: "ets una vergonya per a l'uniforme". Davant del portal de Donaire hi van dipositar, també, un vàter amb frases homòfobes contra la condició sexual d'aquest mosso.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides