A qui linxen les xarxes per parlar amb Arrimadas?

Arrimadas, a l'orxateria el Tío Che

A la popular orxateria del barri del Poblenou de Barcelona El Tío Che. Les visites polítiques al barri en campanya electoral sovintegen i acaben amb una visita i la corresponent fotografia amb la propietària Teresa Moreno, que aprofita per exposar les demandes dels comerciants de la Rambla del Poblenou.

Recentment han passat per allà Ada Colau, Manuel Valls, Jaume Collboni o Ernest Maragall. L'altre dia, en ple passeig electoral, van visitar-la Inés Arrimadas i Celestino Corbacho. La reacció, però, no ha sigut la mateixa.

Les primeres crítiques es van produir en un grup de Facebook seguit per unes 5.000 persones, Poblenou i la gent del barri. Allà, Moreno va intentar explicar que havia rebut els polítics de Ciutadans de forma educada, com fa amb els de qualsevol altra formació, i va aprofitar per explicar-los les demandes del petit comerç. Però el fil va agafar tal caire que la moderadora del grup el va tancar. A Twitter, en canvi, no hi va haver fre: insults i crides al boicot comercial.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides