La tecnologia propicia el retrobament de Carles Puigdemont i Jordi Sànchez

L'expresident de la Generalitat i el candidat de JxCat el 28-A es conjuren per dur l'esperit de l'1-O al Congrés
Sànchez amb Puigdemont

Retrobament a distància i gràcies a la tecnologia entre Carles Puigdemont i Jordi Sànchez 553 dies després de l'entrada a la presó del candidat de Junts per Catalunya (JxCat) a les eleccions espanyoles. "Malgrat els murs que ens separen, estem units. Ho tornarem a fer, i ho tornarem a fer junts", ha ressaltat el candidat de JxCat, que ha agraït a Puigdemont el fet de "ser-hi".

"L'exemple que esteu donant, que no us heu doblegat, us fa referents", ha recalcat l'expresident. Sànchez ha volgut asseverar que aniran al Congrés "amb molta força" per "continuar amb l'esperit de l'1-O", també des del diàleg i sense posar terminis a l'aposta pel referèndum.

"Sou a la presó i som a l'exili per l'1-O, i això és el que ens traurà d'aquí. L'esperit de fraternitat, de fer les coses democràticament, és el que ens ha portat a la situació que som ara però també el que permetrà que ens tornem a abraçar", ha ressaltat Puigdemont.

"Et vull veure pujant a la tribuna del Congrés, dirigint-te com a home lliure als diputats, i enviant el missatge que sempre envies. A través teu ens representaràs a molts, em sentiré representat. La teva veu serà la de moltíssima gent", ha apuntat Puigdemont, en referència a la possibilitat que tots els presos agafin l'escó.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides