Cremen i afusellen un ninot de Puigdemont en un poble andalús

Coripe el tria com el "pitjor personatge de l'any" i el converteix en protagonista de la "Quema de Judas"
Imatge de les festes de Coripe

L'expresident Carles Puigdemont s'ha convertit aquest diumenge en el protagonista d'una festa tradicional del poble andalús de Coripe, que porta per títol la "Quema de Judas". Es tracta d'una festa amb més 100 anys d'història, declarada d'interès turístic nacional i es crema el personatge que els organitzadors consideren el pitjor de l'any.

En altres edicions s'ha cremat Iñaki Urdangarín Miguel Carcaño. L'any passat van cremar Ana Julia Quezada, la dona que va confessar haver matat Gabriel, un nen de vuit anys d'Almeria. En aquella ocasió l'alcalde de la localitat va ser imputat per possible delicte d'odi.

Amb el cas de Puigdemont podria passar el mateix. El president de la Generalitat, Quim Torra, ha anunciat per Twitter que pensen denunciar aquest ajusticiament simbòlic de l'expresident en una plaça pública.

Diversos vídeos a les xarxes mostren el moment en què un ninot caracteritzat com a Puigdemont és traslladat a la plaça perquè el matin.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.