Josep Rull no vol que el referèndum quedi com un “estel fugaç”

En el seu primer míting des de la presó, l'exconseller de Territori ha afirmat que "mai demanaré perdó per l'1-O"
Josep Rull, desde la prisión de Soto de Real
Josep Rull, desde la prisión de Soto de Real

Primer míting de Josep Rull, candidat de Junts per Catalunya (JxCat), en aquesta campanya electoral. Ha estat a Reus, una de les ciutats més importants de la demarcació -Tarragona- en la qual exerceix com a cap de cartell en aquestes eleccions espanyoles.

Rull, per videoconferència des de Soto del Real, ha fet una defensa encesa del referèndum. "Anem a Madrid a defensar l'esperit de l'1-O, ho diem i ens adrecem serenament a Pedro Sánchez, Pablo Casado i Albert Rivera. No renunciarem a l'1-O, no demanarem mai perdó, perquè és patrimoni col·lectiu de la nostra nació", ha assegurat el dirigent independentista.

"Davant de la por, esperança. Davant de l'amenaça, llibertat", ha assegurat Rull, que ha lamentat el "dilema" entre el 155 i l'1-O. "Aquest és el dilema d'aquestes eleccions. El que us demano és que el dia 28-A no caiguem en el parany de situar-lo com un plebiscit sobre Pedro Sánchez. Ens hi juguem la determinació d'aquest poble", ha assenyalat l'exconseller de Territori, que ha demanat la victòria perquè el referèndum no quedi com un "estel fugaç".

"El nostre estel sempre ha estat amarat de la voluntat de prosperar, de deixar un futur millor per als nostres fills", ha assenyalat. També ha demanat, en aquest sentit, que les eleccions a Catalunya no les guanyi qui va avalar el 155, en un missatge clar dirigit cap a aquells votants que pensen en el PSC en clau d'utilitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides