Junquera i Romeva demanen un vot massiu que els faci lliures

Els dos líders d'ERC han comparegut en un míting a Cambrils, via videoconferència
Raül Romeva i Oriol Junqueras intervenen en un acte públic des de la
Raül Romeva i Oriol Junqueras intervenen en un acte públic des de la presó de Soto del Real

Oriol Junqueras i Raül Romeva, candidats d'ERC al Congrés i al Senat el 28-A, han intervingut en un míting d'Esquerra a Cambrils. Ho han fet davant 850 persones emocionades en veure la videoconferència des de la presó Soto del Real.

Tant Junqueras com Romeva, ambdós en un to distès, han fet una crida a la mobilització el pròxim 28 d'abril, dia de les eleccions espanyoles. Junqueras ha demanat el vot per fer un pas més cap a la llibertat.

Junqueras i Romeva han rebatut en directe al míting de Cambrils les acusacions d'aquells que assenyalen que han prioritzat el partit per davant de la pretesa "unitat" de l'independentisme.

Ho han fet, per una banda, intentant insuflar moral a la seva tropa defensant la via dialogada amb el govern espanyol per la qual ha apostat; però també traient pit de ser l'única candidatura independentista capaç d'"incorporar" nous republicans fugint dels "menysteniment i els insults".

La seva aposta de prioritzar el bloqueig a un govern de dretes, han insistit, és la millor manera d'apropar-se als objectius republicans. "Això no va de partits, va de país", ha defensat l'exconseller d'Exteriors.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari