Sánchez: “Els líders independentistes no són de fiar, enganyen”

Segons el president i candidat del PSOE, "en privat" diuen "que la independència no és possible"
Pedro Sánchez amb Quim Torra
Pedro Sánchez amb Quim Torra

El candidat del PSOE a les eleccions del 28-A i president del govern espanyol, Pedro Sánchez, assegura en una entrevista que publica aquest diumenge La Vanguardia que els líders independentistes "no són de fiar" perquè "en privat diuen coses que no diuen en públic" com "que la independència no és possible", i per tant "enganyen la ciutadania".

A la mateixa entrevista Sánchez sosté que TV3 "té un problema de pluralitat" i de biaix "cap a les tesis independentistes". Amb tot no parla del seu tancament, com sí que fan les formacions de la dreta. La solució, segons Sánchez, "seria que el govern de Catalunya reconegués l'altra part de Catalunya, la que no vota l'independentisme".

En aquest sentit ha retret a ERC i PDeCAT que pretenguin Catalunya "per a ells sols" igual que –ha dit- "fa la dreta" a Espanya. "Prioritzen la independència al benestar dels ciutadans". Sánchez ha afirmat que la dreta "no ha digerit" la moció de censura i el que veiem és "una competició entre les tres sigles de la dreta per veure qui diu la major de les barbaritats per aglutinar el vot conservador".

Un cop més ha evitat descartar un indult als presos independentistes perquè primer "cal confiar en la feina de la justícia" i perquè "no hi ha precedents per part de cap president del govern que abans d'una sentència anunciï que no hi haurà o que hi haurà indult".

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.