Quin alcaldable de Barcelona regala mones de Pasqua?

Josep Bou, amb les mones de Pasqua

El candidat del PP a l'Alcaldia de Barcelona, Josep Bou, ha felicitat la Pasqua als alcaldables d'altres partits: l'alcaldessa, Ada Colau (BComú), Elsa Artadi (JxCat), Manuel Valls (Cs), Ernest Maragall (ERC) i Jaume Collboni (PSC), a qui els ha regalat una mona de Pasqua amb dos ous de xocolata amb les banderes d'Espanya i Catalunya.

En un comunicat aquest dissabte, el partit ha informat que les mones han estat elaborades per l'empresa de Bou i les hi van lliurar el dijous, i Bou ha assegurat que "les tradicions del país no s'han de perdre mai".

"La meva candidatura aposta per la 'Barcelona contenta' que recuperi el somriure dels barcelonins que se senten orgullosos de la seva ciutat, però que actualment estan preocupats per la mala gestió de les administracions per part de populismes i separatismes", ha sostingut Bou, que ha desitjat que la xocolata els proporcioni energia de cara a la campanya.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides