Sánchez anirà als debats de TVE i A3

Després que la JEC vetés la presència de Vox, es repetiran dos debats a quatre
Pedro Sánchez

Pedro Sánchez accepta finalment anar als dos debats a quatre organitzats per la televisió pública TVE i per la privada Antena 3. El PSOE ha informat que el seu candidat "mantindrà" els dos encontres "el 22" a la cadena pública "i el 23" a la privada.

De moment, els dos debats estan fixats per al 23, després que RTVE el canviés de data perquè era l'única que anava bé a Sánchez. És un nou gir del comitè electoral socialista, que en un principi es decantava només pel de la privada perquè incloïa Vox.

La Junta Electoral Central, però, va vetar la presència del partit d'extrema dreta, i en igualtat de condicions Sánchez va decidir optar per la pública. Després, però, va dir que només li anava bé el 23 i RTVE va canviar la data, provocant les queixes de la resta de candidats i de tota la plantilla de la cadena pública.

La polèmica ha generat aquest nou moviment del candidat socialista, que segons la nota que ha difós el PSOE, ha traslladat al comitè electoral del partit la "petició" que reconsiderés la postura pel que fa als debats. "Davant la possibilitat real que no hi hagués cap debat", ha sol·licitat que facin efectiva l'acceptació per assistir al proposat per RTVE i per Atresmedia.

El comitè electoral ha acceptat la proposta del candidat, subratllant que n'hauria preferit un i prou i lamentant que "els diferents partits i els operadors públics i privats" no hagin assolit un acord per fer una única emissió televisiva, "com és la norma internacional repetida a totes les democràcies avançades del món".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides