L’ACN tanca el pla de Junqueras i evita la bandera espanyola i el rei

Ahir, el candidat de JxCAT, Jordi Sànchez, va aparèixer amb els símbols
Oriol Junqueras, des de Soto del Real

La roda de premsa del líder d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, des de la presó de Soto del Real, feta aquest Divendres Sant, a càrrec de l'Agència Catalana de Notícies (ACN), no ha tingut la mateixa imatge que la del cap de llista de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats per Barcelona, Jordi Sànchez.

Junqueras no ha aparegut amb la bandera espanyola. L'ACN ha optat per tancar més el pla perquè el líder republicà no sortís ni amb la bandera ni amb la imatge de Felip VI.

No va ser el cas de la compareixença de Jordi Sànchez, que va retransmetre l'agència EFE. El pla era més obert i es veia al líder de Junts per Catalunya assegut a la taula amb la bandera espanyola i la fotografia de Felip VI darrere.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides