Obliguen Jordi Sànchez a fer una entrevista amb la bandera espanyola i la foto del rei Felip VI

Reprodueix vídeo

El candidat de JxCat al Congrés dels Diputats a les eleccions generals del 28-A, Jordi Sànchez, ha ofert una entrevista en format de roda de premsa des de la presó madrilenya de Soto del Real on es troba internat mentre duri el judici contra el procés independentista al Tribunal Suprem.

La Junta Electoral Central va donar permís Jordi Sánchez per fer aquesta roda de premsa organitzada per l'agència EFE, que forma part del programa d'entrevistes corala que fa aquesta agència de notícies amb els candidats a les eleccions generals.

Es dona la circumstància que Sánchez ha hagut de comparèixer al costat d'una bandera espanyola i amb el retrat del rei Felip VI penjat a la paret de l'habitació de la presó on hi havia instal·lada una petita taula des d'on Sànchez ha contestat per videoconferència les preguntes dels periodistes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides