JxCat i Esquerra visiten Soto del Real com si anessin a la Meca

Junts per Catalunya (JxCat) i Esquerra Republicana (ERC)  van decidir ja fa setmanes que els presos independentistes serien caps de llista i centre protagonista de la campanya de les eleccions al Congrés i al Senat del 28 d’abril. No contents amb això, els equips que marquen els inputs de campanya als dos partits han volgut explotar la seva imatge als cartells i, com no podia ser d’altra manera, amb el simbolisme que suposa anar fins a la porta de la presó on estan la major part d’ells.

Així, tant els candidats de JxCat com els d’ERC han preparat visites a Soto del Real –de Carme Forcadell i Dolors Bassa, que són a la presó de dones, gairebé mai se’n recorden– per aprofitar per veure’ls i, de passada, explotar la imatge potent dels seus candidats sortint d’una presó que consideren símbol de la repressió de l’Estat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides