Els presos de JxCat s’obren a donar suport a un govern del PSOE

Demanen a canvi que Pedro Sánchez estigui disposat a parlar del referèndum
Josep Rull, Jordi Turuill i Jordi Sánchez, durant el judici de l'1-O
Josep Rull, Jordi Turuill i Jordi Sánchez, durant el judici de l'1-O

Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn signen un article a La Vanguardia en què s'obren a donar suport a un govern del PSOE sempre que Pedro Sánchez estigui disposat a parlar d'un referèndum d'autodeterminació. Com a mínim a parlar-ne, a contemplar la possibilitat, a no descartar-lo ja d'entrada.

Els presos de Junts per Catalunya insisteixen en la seva aposta pel diàleg (de fet asseguren que el seu objectiu és acabar amb el bloqueig de la política espanyola), però adverteixen Pedro Sánchez que no faran costat a canvi de qualsevol cosa que no sigui parlar del dret a decidir de Catalunya.

Afegeixen que si no hi ha aquesta voluntat de deixar la porta oberta al referèndum, la governança de l'Estat serà inestable de manera permanent.

La carta oberta la signen Joaquim Forn (candidat a les municipals) i els tres caps de llista de Junts per Catalunya a les espanyoles: Sànchez, Rull i Turull, que han demanat al Suprem poder fer campanya aprofitant els recessos del judici per l'1 d'octubre.

Dijous, el tribunal els va denegar sortir de la presó per anar a fer mítings. És per això que ara han demanat permís, com a mínim, per poder fer entrevistes, gravar anuncis electorals o fer rodes de premsa.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari