L’ANC es desmarca de la llista de Graupera

La plataforma dóna per "acabada" la seva tasca per impulsar aquest projecte i demana el vot per a totes les candidatures 'indepes'
Elisenda Paluzie, presidenta de la ANC
Elisenda Paluzie, presidenta de la ANC

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) s'ha desvinculat oficialment de Barcelona és Capital i de la resta de candidatures resultants de processos de primàries que aquesta plataforma va impulsar a partir de la iniciativa del filòsof Jordi Graupera, que es presenta com a alcaldable per Barcelona.

L'ANC explica en un comunicat que es va desvincular d'aquest projecte el passat 23 de març, quan es van acabar de perfilar les llistes sorgides de primàries en diversos municipis, i que no oferirà el seu suport en exclusiva als candidats sorgits d'aquestes primàries, com Graupera, sinó que farà costat a tots els candidats "que treballin per la independència i per la implementació de la República catalana".

L'entitat que ha mobilitzat l'independentisme durant els anys del procés sobiranista valora la seva col·laboració en els processos de primàries, però considera "acabada" seva tasca i insisteix que ara és "fonamental" formar "alcaldies independentistes" compromeses amb l'objectiu de "fer efectiva la República catalana".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides