‘Aquí amb Josep Cuní’ s’estrena a l’EGM amb 23.000 oients

L'aposta de la SER als matins a Catalunya queda molt lluny de RAC1 i Catalunya Ràdio
Josep Cuní

La Cadena SER va apostar amb l'inici de la temporada radiofònica el setembre passat per recuperar un comunicador de llarga trajectòria tant en ràdio com en televisió: Josep Cuní. En el primer EGM (Estudi General de Mitjans) en el qual s'han donat dades de l'audiència del programa de Cuní, aquest ha tret un discret resultat amb 23.000 oients.

El programa Aqui amb Josep Cuní està lluny dels resultats del líder de la ràdio a Catalunya que continua sent el programa matinal de RAC1, El món a RAC1, amb Jordi Basté que ha obtingut 642.000 oients diaris. De fet, l'emissora del Grup Godó ha obtingut uns resultats rècord amb 865.000 oients diaris.

Per darrere se situa novament Catalunya Ràdio amb 700.000 oients diaris, i el programa matinal de l'emissora pública de la Generalitat, El matí a Catalunya Ràdio amb Mònica Terribas es queda amb 555.000 oients diaris.

En tercera posició apareix la Cadena SER amb 332.000 oients diaris, seguida de la COPE amb 200.000 oients diaris. Es dona la circumstància que la ràdio líder de Catalunya, RAC1, en el seu primer EGM va obtenir 10.000 oients.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides