Florentino trenca amb Roures

Telefónica s'encarregarà de Real Madrid TV després de 18 anys de relació amb Mediapro
Florentino Pérez
Florentino Pérez

El Real Madrid no renovarà el seu vincle contractual de 18 anys amb Mediapro i aquest grup audiovisual administrat pel català Jaume Roures no seguirà gestionant el canal Real Madrid TV a partir del 30 de juny. El club que presideix Florentino Pérez ha optat per la proposta presentada per Telefónica i la productora Supersport, que treballa amb Mediaset, oficialment descrita com una millor oferta, per bé que la de Mediapro era la més econòmica. 

La darrera etapa de la relació Real Madrid-Mediapro havia estat marcada per unes ínfimes dades de share, les més baixes d'una televisió en obert, i per les tensions cada cop més evidents entre Florentino Pérez i Jaume Roures, així com pel malestar de la massa social blanca amb la relació amb l'empresari català.

Les darreres setmanes han emergit friccions entre Roures i un dels homes de confiança de Pérez, Antonio García Ferreras, que va ser cap de comunicació del club blanc, després va esdevenir director de La Sexta i, per últim, cap d'informatius del canal, on presenta el programa Al Rojo Vivo.

Sobre el procés català, Roures va atribuir a Ferreras "el prototip de discurs enganyós que afavoreix la repressió", i Ferreras va escometre Roures en una recent edició del programa Salvados dedicada a la cobertura mediàtica del procés, etiquetant-lo de "sectari" i posant-lo a l'alçada a Federico Jiménez Losantos.

D'altra banda, els projectes de Mediapro havien incorporat els darrers anys alguns dels creadors d'opinió futbolístics més crítics amb Florentino Pérez, com són l'ex director general del club blanc Jorge Valdano i els periodistes Manolo Lama i Santiago Segurola.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides