Puigdemont denuncia una amenaça de segrest

L'expresident explica que un empresari ofereix 100.000 euros i demana empara al Parlament
Carles Puigdemont

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha demanat l'empara a la Mesa del Parlament per l'amenaça que diu que ha rebut d'un empresari que ofereix una recompensa per segrestar-lo. L'òrgan de govern de la Cambra catalana ha sol·licitat ja un informe jurídic sobre aquesta qüestió.

A la carta que Puigdemont ha dirigit a la Mesa, remesa des de Waterloo (Bèlgica), l'expresident indica que ha tingut coneixement per alguns mitjans de comunicació que l'empresari Gerard Bellalta ofereix una recompensa de 100.000 euros a qui el segresti.

Segons Puigdemont, al marge de les actuacions judicials que pugui portar una amenaça com aquesta i que sigui castigada com un delicte, com a diputat que és del Parlament sol·licita l'empara d'aquesta institució.

Puigdemont, en concret, demana a la Mesa que encarregui als serveis jurídics de la Cambra "que estudiï emprendre les accions que siguin necessàries per denunciar i perseguir la manifesta intenció criminal d'aquest individu".

La Mesa ha decidit atendre la petició de Puigdemont i ha encarregat un informe jurídic als lletrats de la Cambra a fi de determinar com poden actuar per emparar legalment el diputat i expresident de la Generalitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari