Marta Pascal: “La independència no es farà a través de cap drecera”

L'excoordinadora del PDECat fa una crida a no "frustrar" el país en la fase actual del procés
Presentació llibre Carles Campuzano

Marta Pascal, excoordinadora general del PDECat, ha remarcat en la presentació del nou llibre de Carles Campuzano que la independència no es farà "a través de cap drecera". "El camí és llarg, això ja ho sabíem", ha apuntat, en referència al període que va des de la recuperació de l'autogovern fins al moment actual.

"Hem de saber arribar a l'objectiu final. Si el camí és més llarg, hem de tenir en compte que hem d'arribar fins al final", ha assenyalat la senadora per designació autonòmica.

"Som on som gràcies a la gent de la generació del Campu. Toca reivindicar la feina feta per ells", ha destacat Pascal, acompanyada de l'autor, d'Esperança Esteve -diputada del PSC- i també de Lluís Recoder, exalt càrrec de Convergència i ara allunyat de la política.

Segons la dirigent del PDECat, el país està "obligat a buscar solucions", i ha demanat "no confondre unitat amb uniformitat". "La unitat és important, però no pot voler dir uniformitat", ha matisat després.

Una altra reflexió de Campuzano que ella ha fet seva és "conèixer els límits", que no vol dir "renunciar".

En unes declaracions a la Vanguardia, Pascal deia ahir que "Catalunya no es pot governar des de Waterloo" i va insinuar que no descartava crear un nou partit. Unes declaracions que mostren la divisió que hi ha a la postconvergència i que ha molestat a l'expresident Carles Puigdemont i altres membres de Junts per Catalunya.

D'altra banda, el fins ara portaveu del PDeCAT al Congrés, Carles Campuzano, ha afirmat que el sobiranisme necessita una força política "tranquil·la i serena" per afrontar els reptes del sobiranisme i del dret a decidir de Catalunya.
 

(Visited 79 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari