Deixen llaços grocs i un vàter davant la casa d’un mosso que ha de testificar al Suprem

Reprodueix vídeo

L'agent dels Mossos d'Esquadra, Albert Donaire, ha denunciat que uns desconeguts han deixat davant de casa seva un grapat de llaços grocs i un vàter amb insults homòfobs. Aquest mosso que forma part del grup de Mossos per la República de l'ANC ha de declarar com a testimoni en el judici contra els líders independentistes que s'està fent al Tribunal Suprem.

A través de les xarxes socials Donaire ha dit: "això és el que han deixat amenaçant-me i intimidant-me en un dels habitatges on acostumo a anar. Fan el que volen. Però no em feu por". En el vàter abandonat davant la casa de Donaire es pot llegir "Alberto para el 24 cuando vayas al Supremo" amb un seguit de missatges de caràcter homòfob.

L'expresident català, Carles Puigdemont, també a través de Twitter ha sortit en defensa de Donaire dient que "l'atac d'un comando d'ultres a un testimoni del judici és un acte d'intimidació que torna a deixar en evidència la qualitat de l'estat de dret espanyol" afegint que "la impunitat organitzada necessita diverses mans coordinades i complicitades", per reblar que és "greu i vergonyós".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides