En què han coincidit JxCat, ERC, PP i Ciutadans al Parlament?

Obres per fer un xalet de Begur
Obres per fer un xalet de Begur

En oposar-se a la moció que proposava “aturar les obres dels projectes urbanístics de les zones afectades per la moratòria decretada per la Generalitat a la Costa Brava, especialment a Sa Guarda, a Cadaqués, i Sa Riera, a Begur". La moció va ser presentada per Catalunya en Comú al Ple del passat 21 de març i va ser rebutjada ja que només va comptar amb els vots favorables dels diputats d’aquest grup, els del PSC i els de la CUP. En contra hi van votar els de Ciutadans, JxCat, ERC i el PP. La moció va ser rebutjada, doncs, per 28 vots a favor i 98 en contra.

Aquesta votació, a més de posar de manifest l’acord els partits conservadors de la cambra parlamentària catalana en determinats àmbits, qüestiona la voluntat veritable de l’actual govern de la Generalitat d’aplicar la moratòria en les actuacions urbanístiques que malmeten la Costa Brava i que ha anunciat i exhibit públicament sovint els darrers temps el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet.

Catalunya en Comú també demanava en aquesta moció “posar en marxa el PDU (Pla Director Urbanístic) de sols no sostenibles, un cop acabat el període d’informació pública, abans de que acabi el mes d’abril”. JxCat i el Grup Republicà van esmenar aquest text i el van deixar així: “Actuar amb la màxima celeritat pel que fa a la redacció i tramitació del PDU de sòls no sostenibles, d’acord amb la legislació vigent sobre la matèria”. Abril s’acaba aviat. Aquest text va ser aprovat per unanimitat.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari