Forn demanarà sortir de la presó per ser president de mesa el 28-A

A l'exconseller d'Interior li ha tocat la responsabilitat, segons confirma la seva dona, Laura Masvidal
Joaquim Forn, declarant

L'exconseller d'Interior, Joaquim Forn, demanarà sortir de la presó per ser president de mesa de les eleccions espanyoles, el 28 d'abril, després que li hagi tocat aquesta responsabilitat. Així ho ha detallat la seva dona, Laura Masvidal, en una entrevista a RAC1.

"Vam presentar un escrit immediatament perquè pugui sortir de la presó per ser president de mesa. No sé com ho han plantejat, però ja està gestionat", ha dit.

Masvidal ha recordat que Forn té els drets i deures polítics "intactes", tot i que fins ara els tribunals han vetat sistemàticament totes les peticions de l'exconseller per sortir de la presó.

"Anem demanant llibertat cada pocs dies perquè el senyor Marchena ho tingui sobre la taula. A veure si un dia, dormint, li ve la llum i els la vol donar", ha ironitzat.

Masvidal també ha insistit en les males condicions a les quals estan sotmesos els presos durant les sessions del judici al Tribunal Suprem i ha assegurat que Forn es va trobar "molt malament" la setmana passada. "No és el mateix que vagi al judici en les condicions que estan, que si estiguessin a fora. I que puguin participar de la campanya electoral, seria ideal", ha dit.

 

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari