Qui reprèn els seus atacs contra el Comte de Godó?

Albano-Dante Fachin

El Front Republicà, la coalició electoral que han format Poble Lliure (un partit integrant de la CUP), Som Alternativa (l'espai polític dels exdiputats dels comuns Albano-Dante Fachin i Àngels Martínez) i Pirates de Catalunya per presentar-se a les pròximes eleccions generals, acusa el Comte de Godó de vetar-lo al debat dels caps de llista per Barcelona organitzat per La Vanguardia. Hi han participat, en canvi, Jaume Asens (Catalunya en Comú), Inés Arrimadas (Ciutadans), Maritxell Batet (PSC-PSOE), Gabriel Rufián (ERC), Laura Borràs (Junts per Catalunya) i Cayetana Álvarez de Toledo (PP).

La veu d'aquesta queixa és la del candidat per Barcelona de la coalició, l'exlíder de Podem i excap de files dels comuns al Parlament, Albano-Dante Fachin, que retreu al Comte de Godó que "marca les regles" i diu dels seus rivals electorals que les accepten "sense protestar". Troba que és una festa de la democràcia privada. "La Vanguardia veta Front Republicà. A Vox, no", denuncia en un tuit on escomet informacions del diari.

Fachin té un passat molt crític contra Godó, que va aparcar en incorporar-se l'any passat com a tertulià de RAC1, l'emissora de ràdio del grup mediàtic del conde. A les xarxes li van recordar que, des de Twitter i des de la revista que editava, Cafè amb llet, va denunciar que La Vanguardia estava en mans de La Caixa i que Godó tenia "opinadors a sou" en defensa de la mateixa entitat bancària.

Però el dard més remarcable, considerant que ell mateix va acabar com a tertulià de RAC1, és aquell amb què acusava els tertulians i presentadors del Grup Godó de defensar Artur Mas a canvi de diners. De fet, va adjuntar una imatge on assenyalava Pilar Rahola, Josep Cuní (llavors presentador estrella de 8TV) i Jordi Basté (presentador estrella de RAC1), tot recomanant que "la pròxima vegada que escoltis aquesta gent" s'havia de tenir present que Artur Mas "ha donat al Grup Godó 8,5 milions d'euros en subvencions i ajudes".

Fachin, per cert, també havia tractat ERC de còmplice de les polítiques i la corrupció de Convergència, però va acabar participant en la campanya del 21-D donant suport al partit que lidera Oriol Junqueras.

“El Conde de Godó també marcava les regles quan et van fitxar de tertulià a RAC1”, li ha respost un usuari de Twitter aquest dimecres.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari