Cellnex culmina amb èxit l’ampliació de capital

Cellnex Telecom
Cellnex Telecom

Cellnex Telecom ha culminat amb èxit la seva ampliació de capital per gairebé 1.200 milions d'euros, que va obrir el passat 2 de març. En un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), la companyia ha destacat que el 98,8% dels titulars de drets de subscripció preferent d'accions han acudit a l’ampliació i que la demanda ha superat en 16,6 vegades el total de 66,99 milions d'accions noves ofertes amb aquesta ampliació, que equivalen al 28,91% del capital abans de l'operació.

Des de Cellnex destaquen que els recursos obtinguts seran destinats «a reforçar i augmentar els recursos de la companyia per a continuar donant suport a la seva expansió» dins de la seva estratègia de creixement europeu.

Sobre l'ampliació, el conseller delegat de l’empresa, Tobías Martínez, s'ha felicitat per l'acollida que ha obtingut ja que «pràcticament la totalitat dels titulars de drets de subscripció preferent d'accions de la companyia, un 98,8%, han donat suport a l'ampliació». També ha mostrat la seva satisfacció perquè la demanda hagi superat en 16,6 vegades l'oferta de nous títols, un fet que ha considerat com «un clar indicador de l'atractiu del model de Cellnex». Alhora, ha assenyalat que això significa  «una exigència i responsabilitat» per als seus gestors.

El president de Cellnex, Marco Patuano, ha remarcat el seu suport i el de la resta de consellers «a una estratègia de creixement sostingut que, en tan sols quatre anys des de la sortida a Borsa, ha portat la companyia a estendre les seves operacions a sis països d’Europa, multiplicar les seves principals magnituds i ocupar una posició de clar lideratge europeu entre els operadors d'infraestructures de telecomunicacions». En concret, s'han anunciat inversions per gairebé 4.000 milions d'euros i s’ha reforçat la cartera de comandes. En aquest sentit, la companyia ha destacat que des del 2015 l'accionista ha aconseguit un benefici de més del 70%.

 

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari