“Viatjaré a Espanya quan hi hagi pau”

El Papa Francesc ha enviat aquest enigmàtic missatge, alhora que critica la retenció de l'Open Arms
Papa Francisco
Papa Francisco

El Papa Francesc ha enviat un missatge críptic als espanyols: "viatjaré a Espanya quan hi hagi pau". El Pontífex ho va dir en una conversa amb els periodistes a l'avió d'anada cap al Marroc, on està de viatge oficial. Aclareix, això sí, que en té moltes ganes.

Aquest missatge se suma al que ja va dir fa uns mesos durant la seva visita a Abu Dabi. En aquella ocasió, el Papa Francesc va dir que, per visitar Espanya "els espanyols primer s'havien de posar d'acord". Un missatge que no va passar desapercebut. Aquest cop, però, ha volgut treure ferro a l'assumpte i ha reconegut que sovint "parla de manera críptica".

D'altra banda, el sant pare és protagonista avui a Espanya per l'entrevista que li ha fet Jordi Évole i que emetrà aquest vespre el programa 'Salvados', de La Sexta. El Papa assegura, entre altres coses, que la retenció de l'Open Arms és una injustícia molt gran i que l'únic motiu que hi pot haver per fer-ho és que els refugiats s'ofeguin al mar.

"No em sembla bé que retinguin el vaixell de l'Open Arms. Em consta que les autoritats de Barcelona estan disposades a rebre, acompanyar, promoure i integrar. Els que venen viuen en la desesperació, però tenen una il·lusió molt gran per venir i per això es llencen al mar. No mesuren les conseqüències i nosaltres no mesurem el seu dolor", lamenta el Papa Francesc.

(Visited 60 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari