Josep Borrell perd els papers en una entrevista a una televisó alemanya

Reprodueix vídeo

El ministre d'Exteriors, Josep Borrell, ha aturat enfadat una entrevista que li estaven fent en una cadena de televisió alemanya quan el periodista li ha preguntat "perquè (el govern espanyol) no estan interessats a reformar la Constitució?" i ell ha respost que "qui està interessat a reformar-la?", i entrevistador acaba dient que "el 7'% dels espanyols volen reformar la constitució segons el CIS (Centre d'Investigacions Sociològiques)".

En aquest punt de la conversa, Borrell li etziba al periodista: "pareu, esteu contínuament mentint". Borrell decideix marxar en aquest punt del plató televisió insistint en el fet que s'aturi la gravació i que l'entrevista s'ha acabat.

Des de la mateixa cadena alemanya s'ha afirmat que després de consultar amb els seus assessors, el titular d'Exteriors ha reprès la conversa que ha finalitzat de manera tensa quan Borrell li ha demanat a l'entrevistador que "la pròxima vegada apreciaria que fessis millor les teves preguntes", a la qual cosa el periodista ha respost que "no estic aquí per fer-li les preguntes que vostè vol".

Facebook
Twitter
WhatsApp

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.