Quatre persones de l’Ajuntament de la Seu, investigades per frau i malversació

La Guàrdia Civil escorcolla el consistori i el Consell Comarcal de l'Alt Urgell
Operatiu de la Guàrdia Civil a la Seu d'Urgell
Operatiu de la Guàrdia Civil a la Seu d'Urgell

La Guàrdia Civil ha entrat aquest dijous, al voltant de les 8 del matí, a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, governat pel PDECat, i també a la seu del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, segons han confirmat fonts policials, que no han volgut donar cap detall del motiu de l'operació perquè el cas està sota secret de sumari.

Posteriorment, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha informat que el Jutjat d'Instrucció número 2 de la Seu d'Urgell té obert un procediment, des del passat 26 de març, per una querella presentada per la Fiscalia contra quatre persones relacionades amb l'Ajuntament de la localitat. Segons Ràdio Seu, aquests són l’alcalde de la localitat, Albert Batalla, i els regidors d’Hisenda i Urbanisme i Promoció Econòmica, Jesús Fierro i Mireia Font (PDECat), respectivament. La quarta persona investigada seria Sara Camps, gerent del Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

La causa s'ha obert per la presumpta comissió de delictes contra l'administració pública, prevaricació, malversació, frau contractual, frau de subvencions i negociacions prohibides a funcionaris.

A l'interior dels dos edificis públics només s'ha permès la presència dels treballadors del departament d'informàtica i del regidor d'Hisenda i Urbanisme i president del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Jesús Fierro.

En el moment de l'entrada a l'edifici consistorial es trobaven presents el secretari i l'interventor i al voltant de dos quarts de deu del matí s'ha permès l'entrada a Fierro. Es tracta d'un operatiu ampli, amb força vehicles i agents, i tot apunta que es podria allargar unes hores.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.