Quins són els tres mitjans de confiança de Carles Puigdemont?

Carles Puigdemont
Carles Puigdemont

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont exterioritza a l'entorn de la vella Convergència el seu malestar perquè només hi ha tres mitjans de comunicació que considera fiables. Pel que fa a la resta, manifesta que se sent abandonat.

Els seus tres mitjans de referència són El Punt Avui -on va treballar quan encara era només El Punt– i els digitals Vilaweb i El Nacional, arrenglerats editorialment amb el processisme puigdemontista. Considerant les notícies que retuiteja, no és un trio sorprenent.

En aquest grup de diaris preferits, això sí, destaquen les absències de TV3 i d'altres digitals compromesos amb la causa indepe, com El Món i Nació Digital.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides