El banc digital N26 creixerà a Barcelona

Oficines de N26
Oficines de N26

N26, el primer banc mòbil amb llicència europea, ha anunciat que preveu triplicar la seva plantilla a Barcelona. Fundada a Berlín el 2013 i instal·lada a la capital catalana des del 2016, l'entitat preveu passar dels 50 als 150 treballadors a la seva oficina barcelonina, dedicada a la innovació i al desenvolupament tecnològic de la companyia.

N26 té 800 empleats, suma més de dos milions i mig de clients, és present en 24 països europeus i les seves transaccions totalitzen un valor de 1.500 milions de dòlars. A Espanya, aquest banc mòbil es va orientar inicialment a clients que, fonamentalment, eren expatriats alemanys i francesos, però ja suma 130.000 clients, dels quals un 73% tenen nacionalitat espanyola. La meitat d'aquests clients viuen a Catalunya o a la Comunitat de Madrid.

En paral·lel al seu creixement a Barcelona, l'entitat té plans globals: començarà a treballar als Estats Units durant el primer semestre d'enguany i cap a finals dels 2019 operarà també a Sao Paulo (Brasil).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides