Cinc nous magatzems logístics a la Zona Franca

Zona Franca Duanera
Zona Franca Duanera

El Consorci de la Zona Franca iniciarà aquest mes de març les obres de rehabilitació d'una nau de la Zona Franca Duanera que va ser el primer emplaçament previst en el projecte de tancament i trasllat de la presó Model, situada en el centre de Barcelona.

Les obres permetran crear cinc magatzems logístics independents de 2.000 i 2.500 metres quadrats dotats de molls de càrrega i descàrrega de 3.200 metres quadrats, àrea de recàrrega de carretons, així com una zona per a habilitar oficines, sales de reunions i vestuaris. Amb la reconversió de la nau B es recuperarà un terç de l'espai comercial i logístic del recinte.

L'entitat pública invertirà 4,2 milions d'euros en la rehabilitació integral de l'edifici, que té gairebé 11.500 metres quadrats, i el projecte preveu modernitzar els accessos de càrrega i descàrrega per a aconseguir 30 molls amb plataformes pneumàtiques de 15 tones cadascuna, amb marquesines per a protegir mercaderies i operaris de les condicions ambientals.

La remodelació substituirà la zona exterior de la nau —la coberta i les fusteries exteriors— i millorarà els 10.500 metres quadrats de la urbanització exterior, renovant el sistema d'il·luminació, establint un circuit de videovigilància en tot el perímetre i dotant-lo d'una zona d'aparcament per a vehicles convencionals i elèctrics.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.