Ciutadans fitxa l’advocat de l’Estat apartat per defensar la rebel·lió

Situa Bal com a número quatre per Madrid per a les eleccions generals
Albert Rivera, amb Eudardo Bal

Albert Rivera ha presentat un nou fixatge, el d'Eduardo Bal, l'advocat de l'Estat apartat de la causa del procés per la pèrdua de confiança del govern de Sánchez. Bal defensava la rebel·lió en el judici. Serà el número quatre de la llista per Madrid al Congrés.

En el seu primer acte polític, a la localitat madrilenya de Majadahonda, Bal ha explicat que va rebre una trucada del president de Ciutadans el mateix dia que va cessar en el càrrec per decisió de la ministra de Justícia, Dolores Delgado. "L'Albert em va trucar i em va dir: 'ets un heroi'", explica.

Bal explica que va ser "un honor" i un "plaer" dir "sí a Ciutadans". Assegura que la seva destitució va ser "un acte absolutament i radicalment injust".

Albert Rivera ha assegurat que ell sempre estarà amb els funcionaris que s'enfronten a l'independentisme per "defensar Espanya".

Bal va ser substituït per Rosa María Seoane, que actualment porta la representació de l'Advocacia de l'Estat al judici del procés. Bal era cap de l'Àrea Penal de l'Advocacia de l'Estat i un ferm defensor de l'acusació per rebel·lió contra els líders independentistes en el judici de l'1-O.

Bal es va oposar a descartar el delicte de rebel·lió en l'escrit d'acusació que el seu departament va presentar al Tribunal Suprem i mantenia una posició enfrontada a l'advocada general de l'Estat, Consuelo Castro.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides