“No li perdono a Mas haver entregat el país a la CUP i a Puigdemont”

L'exdirigent d'Unió passa comptes a l'expresident i diu que no es pot parlar de presos polítics
Josep Antoni Duran i Lleida

Per Josep Antoni Duran i Lleida, l'expresident Artur Mas "té poc gruix polític", tot i que assegura que no li ho va dir mai directament a ell. Considera que no va "arribar amb passió per la política" i que ho va fer ja gran, i diu que una de les decisions que no "li perdonarà" mai és "haver entregat el país a la CUP i al senyor Puigdemont".

D'altra banda, l'exdirigent d'Unió Democràtica afirma que el judici als líders independentistes té totes les garanties i que no es pot parlar de presos polítics. Per Duran i Lleida, els líders independentistes són jutjats pel que van fer, no pas per les seves idees.

Entrevistat en el programa "Preguntes freqüents", de TV3, Josep Antoni Duran i Lleida ha assegurat que el judici al Suprem té totes les garanties processals. També ha posat en dubte que se'ls pugui jutjar per delictes de rebel·lió i sedició.

Per l'expresident d'Unió Democràtica, veure dirigents polítics catalans sent jutjats al Suprem "fa pujar el suflé del sentimentalisme" i això fa que els partits independentistes arrosseguin vots.

L'exdirigent democristià també ha lamentat la implosió de l'espai catalanista moderat, que considera que tardarà temps a refundar-se.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides